Over ons

Bij Hofstra Trainingen B.V. leer je hoe je veilig, gezond en gestructureerd werkt. We vinden het belangrijk dat je tijdens onze trainingen plezier maakt en daadwerkelijk iets opsteekt. Dat zie je terug in onze werkwijze.

Standaard en op maat

Het hele jaar door kun je je inschrijven voor onze trainingen, die op vaste data plaatsvinden. Wil je een training speciaal voor jouw organisatie organiseren? Dan bepalen we samen de planning en het programma. Interessant, want naast het cursusaanbod op onze website ondersteunen we nog veel meer thema’s.

Kwaliteit in een informele sfeer

Bij onze trainingen werken we met gekwalificeerde trainers en up-to-date lesmateriaal. Deze sterke basis combineren we met een informele sfeer, waardoor je je direct op je gemak voelt.

Iedereen kan slagen

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te slagen. Omdat dit voor de één gemakkelijker is dan voor de ander, stemmen we onze begeleiding af op het niveau van jou als cursist. 

Professionele trainingslocatie

We beschikken over een professionele locatie met een buitenruimte van maar liefst 1800 vierkante meter. Ideaal voor onze veiligheidstrainingen! Je vindt bij ons onder meer lesruimtes, ontruimingsunits, blusunits, heftrucks, reachtrucks, reanimatiepoppen en AED-apparatuur. Kortom: alles om een goede training te kunnen volgen. Een training bij jou op locatie organiseren? Ook dat is mogelijk.Altijd up-to-date

Sommige certificaten móet je hebben. Bij Hofstra Trainingen B.V. weet je zeker dat je aan die verplichting voldoet. Via onze cursistenmanager beschikken we over een totaaloverzicht. Verloopt jouw certificering, dan nemen we telefonisch contact met je op.

Flexibele werkwijze

Moet een nieuwe medewerker met spoed dát ene certificaat halen? Of ontstaat er ineens ruimte in de planning, waardoor een team tijd over heeft? Vaak kunnen we op korte termijn trainingen plannen. We kijken graag in onze agenda wat mogelijk is.

Certificeringen

Dat we een professionelepartner zijn, blijkt uit de erkenningen door:
– het NIBHV;
– de Nederlandse Reanimatieraad;
– het CCV;
– het Rode Kruis;
– het Oranje Kruis.

Meer weten?

Maak kennis met onze werkwijze, bekijk het cursusaanbod of neem direct contact op. We helpen je graag!