Effectief leidinggeven 2

Effectief leidinggeven 2

De training Effectief leidinggeven 2 staat in het teken van verschillende organisatieaspecten, zoals structuur, cultuur, samenwerken en timemanagement. Je krijgt inzicht in het functioneren van jouw organisatie en kijkt naar jouw positie als leidinggevende daarin. Tijdens de training vermijden we een schoolse aanpak. Samen gaan we aan de slag om de theorie aan de dagelijkse praktijk te verbinden.

Groepsgrootte

Maximaal vijftien personen.

Toelatingseis

Er geldt geen toelatingseis. Wel is het uiteraard goed om eerst de cursus Effectief leidinggeven 1 te volgen. Heb je een leidinggevende functie of wil je in de toekomst doorgroeien naar zo’n functie, dan is deze training zeker de moeite waard. De training ligt op mbo-niveau.

Examen

Wanneer je alle bijeenkomsten actief bijwoont, ontvang je een certificaat.

Inhoud

De training Effectief Leidinggeven 2 staat in het teken van verschillende organisatieaspecten, zoals structuur, samenwerken en timemanagement.

Je krijgt inzicht in het functioneren van jouw organisatie en kijkt naar jouw positie als leidinggevende daarin. Tijdens de training vermijden we een schoolse aanpak. Samen gaan we aan de slag om de theorie aan de dagelijkse praktijk te verbinden.

Duur

De training Effectief leidinggeven 2 duurt vijf avonden. Aan elke bijeenkomst is circa één uur voorbereidingstijd verbonden. Daarnaast voer je tussen de derde en vierde bijeenkomst een praktijkopdracht uit.

 

Locaties

Hofstra Trainingen B.V.
Stoomstraat 7
8263 AT Kampen

Wij kunnen eventueel de cursus ook in company verzorgen.