Hoofd BHV

Als hoofd BHV ben je verantwoordelijk voor zowel de organisatie als de uitvoering van de bedrijfshulpverlening. Je vormt een belangrijke spil op het gebied van veiligheid, wat een stevig takenpakket met zich meebrengt. Dat vraagt om een goede opleiding. Bij de opleiding Hoofd BHV ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je als hoofd BHV nodig hebt. We besteden aandacht aan eisen vanuit de Arbowet, de opzet van een bedrijfshulpverleningsorganisatie, het beheer van het kennisniveau en de communicatie met werkgevers, werknemers en professionele hulpverleningsdiensten.

Groepsgrootte

Maximaal twaalf personen.

Toelatingseis

Je hebt het certificaat BHV Basis nodig om deze cursus te volgen. De cursus is geschikt voor bijvoorbeeld arbo-coördinatoren, veiligheidsdeskundigen en bedrijfshulpverleners met leidinggevende kwaliteiten. Je kunt de functie goed combineren met een rol als Ploegleider BHV.

Examen

Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel. Bij de theorie beantwoord je een aantal open vragen. De praktijk bestaat uit een opdracht waarbij je een bedrijfshulpverleningsorganisatie voor je eigen werksituatie ontwerpt. Dit ontwerp presenteer je op de laatste cursusdag.

Voor overige vestigingen mail naar info@hofstra-trainingen.nl

Duur

4 dagdelen

De totale cursus beslaat 4 dagdelen. (2 dagen). Na een periode van ongeveer 4 maanden volgt een afrondende cursusdag.

Instructie vindt plaats tussen 08.30 tot 16.30 uur. Indien de opdrachtgever dit wenst, kunnen er uiteraard ook andere tijden gehanteerd worden.

 

 

Locaties

Hofstra Trainingen B.V.
Stoomstraat 7
8263 AT Kampen

Wij kunnen eventueel de opleiding ook in company verzorgen.

Dankzij de samenwerking met onze partners van BHVoké beschikken we over vestigingen in het hele land.