Online cursus EHBO in en om het huis

De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. In deze online EHBO-cursus leer jij wat je moet doen als het mis gaat. Na het volgen van deze cursus weet jij precies wat je moet doen bij EHBO-situaties die iedereen wel eens overkomen.

Deze online EHBO-cursus bereidt je voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren. Inclusief module over verbandmiddelen en de inhoud van een EHBO-set!

De online cursus bestaat uit 8 modules. Per module krijg je eerst de theorie over een onderwerp en daarna een kennistoets. In totaal duurt de minicursus ongeveer 2 uur.

Cursusinhoud

De online cursus bestaat uit 8 modules. Per module krijg je eerst de theorie over een onderwerp en daarna een kennistoets. In totaal duurt de minicursus ongeveer 2 uur. Na afronding weet jij onder meer wat je moet doen bij:

  • brandwonden
  • huidwonden
  • bloedingen
  • verslikking
  • vergiftiging
  • oogletsel

Via de mail ontvang je de inloggegevens voor het starten van de online cursus. De cursus geeft je één jaar lang onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Je kan zelf bepalen wanneer je inlogt, stopt en doorgaat met de online cursus.

Cursusduur

De online module duurt ongeveer 2 uur.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze cursus. Informeer hiernaar bij je zorgverzekering.

Klik hier voor het overzicht per zorgverzekeraar.

Bewijs van deelname

Nadat je de online cursus hebt afgerond, ontvang je via de mail een bewijs van deelname.

Let op: deze online cursus geeft geen toegang tot een klassikale cursus.

Geldigheid

Het bewijs van deelname is onbeperkt geldig.